tiistai 20. joulukuuta 2016

DIY: Helppo joulukortti lasten kanssa.

Heräsin aamulla ennen seitsemää siihen kun lastenhuoneesta vaadittiin vesilasia. Kolmevuotias oli herännyt kurkku kuivana ja kun vein hänelle vettä, oli koko tyttö tulikuuma. Me saimme siis juuri joulun kynnyksellä jonkun inhottavan kuumepöpön. Toivottavasti me muut säästymme, ettei joulu mene sairastaessa.

Eilen illalla ja tänään aamulla kuitenkin hoidettiin joulukorttiasiat kuntoon. Tänä vuonna ollaan oltu todella myöhässä, mutta jostain ei muka vain ole löytynyt sopivaa koloa.

Tämän vuotisiin kortteihin käytettiin korttipohjia, kakkupapereita, paperia, liimaa sekä juutinarua ja helmiä. Saatiin aikaiseksi aika kiva lopputulos! Kolmevuotiaan oli helppo osallistua liimaukseen, kasvojen piirtämiseen, helmien pujottamiseen ja tarrojen liimaamiseen. Mun mielestä näistä tuli aika sympaattisia :)Meillä olisi ollut tänään vuoden viimeinen Musiikkileikkikoulu, mutta Lumin kuumeen johdosta jouduttiin skippaamaan se. Lahjat pääsivätkin kuvausrekvisiitaksi ja viedään ne sitten tammikuun ensimmäiselle tunnille.


Saatiin myös mun siskolta ensimmäinen soodataikina koriste. En vielö uskaltanut laittaa sitä roikkumaan mihinkään, joten se saa odotella hyllyn päällä joulukuusta.

Kuinka monella on jo kuusi pystyssä? Entäs joulukortit postissa. Vielä huomenna ykkösluokassa lähetetyt kortit pitäisi ehtiä jouluksi :)

4 kommenttia :

  1. ihania kortteja :) meillä on kuusi just ja just pystyssä :D

    VastaaPoista
  2. ihania kortteja :) meillä on kuusi just ja just pystyssä :D

    VastaaPoista
  3. Tosi kivat nuo joulukortit. Tuota joulukuusikorttia pitää kokeilla ensivuonna. Ihanaa joulun aikaa ja taikaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...