keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Alkoholia opettajan pakettiin?- 3 ideaa lahjaan!Olen viimeisten viikkojen aikana seurannut jokaista mahdollista "vinkkejä opettajan lahjaan?-keskustelua. Omasta päästä ei arjen keskellä pulppua ideoita kun vettä suomen kesässä, joten on turvauduttuva muiden ihaniin keksintöihin. Mielestäni opettajan muistamisessa on tärkeintä käytännöllisyys, edullisuus ja hyvä mieli, joten helpolla ja pienellä pudjetillakin pääsee pitkälle.

MYÖS KORTTI VÄLITTÄÄ KIITOKSEN

Mätkyjä? Yllättävä auton huolto tai sairastuminen. Niin varhaiskasvatuksen kuin muunkin alan opettajat ovat varmasti kiitollisia kortista ja sanasta kiitos. Askartele yhdessä lapsen kanssa kortti kotoa löytyvistä tarvikkeista ja kirjoita pari lämmintä sanaa. Me tehtiin esimerkiksi viimevuonna kakkupaperista tämmöisiä enkeleitä. 

UNOHDA KIPOT, KUPIT JA KÄSIPYYHKEET

Vaikka koriste-esineet ovat ihania, meillä kaikilla on omat mieltymykset. Itse ainakin välttelen kaappien eripari-kippoja, ja Konmari-buumikin taitaa vielä jyllätä. Ota ainakin selvää tarpeellisuudesta, sekä yritä haistella väri mieltymyksiä jos haluat muistaa esimerkiksi pyyhkeillä. Suomalainen design tuntuu olevan varma valinta, mutta se useinkin ylittää budjetin.

Esine voi myös olla kulutustavaraa, kauniita serviettejä, laadukas kynttilä tai vaikka kukka. Finnish designshopilla on sivuillaan joulukauppa, josta voi bongata vaikka omaan kotiin pientä kivaa. 

TARJOTTAVAA JOULUPÖYTÄÄN

Pyhien aikaan pöydät ovat vailla tarjottavia. Äitini on opettaja ja muistan että lapsuudessamme hän kantoi suklaata kilon jos viidennenkin joulunaikaa kotiin lahjapaketissa. Ei muuten paljon lapsia haitannut ja yhtään ei roskiin heitetty. Nykyään jopa ruokakaupoista saa laadukkaista kahveja ja teetä, ihania käsintehtyjä konvehteja tai vaikka glögiä.

Vielähän ehtii myös tilata herkkuja kääröön. Esimerkiksi Mandragoran upeat konvehdit ehtivät jouluksi kun tilaat viimeistään 18.12.2017, opettajalle tilatessa tosin täytyy olla sukkelampi, riippuen paketin vientipäivästä.

ENTÄS SITTEN ALKOHOLI

Meidän nelivuotinen musiikkileikkikoulu-ura päättyy ensiviikolla. Aloitimme Lumin ollessa vajaa neljäkuukautinen ja tiistaina veimme suuret kiitokset ihanalle opettajalle. Mikään ei olisi voinut olla sopivampaa (tai perinteisempää, olemmehan vieneet hänelle pullon joka syksy ja kevät näiden vuosien aikana) kuin kuohuviiniä kiitosten kera. Muistan ensimmäisten kertojen aikana nolostelleeni mahdollisia kilauksia kolahduksia, olihan kyseessä vauvamuskari ja leikkijät vajaa vuosikkaita.

Pakettihan on kuitenkin opettajalle, joten olen pyrkinyt naamioimaan pullon aina 'tunnistamattomaksi' ja tänävuonna hänestä tuli yksisarvinen! (Tai pöllö, niinkuin ystäväni silmät näkivät,Kortti saatu www.designbyilona.fi


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...