tiistai 21. heinäkuuta 2020

Nuttura ei enää ylettänytkään ja muita arjen kriisejä.

Moi. Mä olen Klara. Kuulumisia kysyttäessä olisin ennen vastannut että "juujuu kiitos hyvää. Esikoinen menee jo kuule syksyllä ekalle ja nuorempikin täytti tänään viisi. Tulevan ekaluokkalaisen molemmat etuhampaat heiluu ja toinen on siitä niin kateellinen että väittää että häneltä on vaihtunut jo kaikki legot suusta". 

Tänä päivänä, tunnen eläväni kuitenkin myös omaa elämää vaikka äitiys onkin joka sekunti ihokarvoissani ja ajatuksissani kiinni. Voin hyvällä omalla tunnolla ilman tunnontuskia kertoa että kaikkien näiden kullanarvoisten vuosien jälkeen kun tulin äidiksi. Muistan taas kuka itse olen. 

Siksi onkin ollut niin kamalan vaikea avata tämä nutturasivusto, kun tuntuu että en saa sanaa suusta lapsista kun haluaisin itse kertoa mitä mä olen tehnyt ja mitä mulle itselleni kuuluu. Koska vaikka niinä hetkinä kun en jaksa jutella ja sanon vaan että joojoo ihan hyvää, saatan inspiksen iskiessä innokkaana selittää että myös minä aloitan opiskelun nyt syksyllä ja että olen kasvattanut nyt kesällä tomaatteja. 


Meidän nelihenkinen perhe asuu maalla, mutta pääkaupunkiseudulla. Me rakastetaan ulkoilla, shoppailla ja tehdään ihan normaaleja juttuja siis yhdessä. MINÄ olen innostunut käsitöistä (kirjoitin eka että kotitöistä mitä helvettiä vaikka siivouksesta pidänkin), lenkkeilystä ja peli-illoista. Haluaisin sanoa myös että pidän valkoviinistä mutta siitä tulee nykyään ihan sairaan huono olo joten meidän suhde on vähän hiipunut. 

Yritän saada taas inspiksen blogin parissa. Muistathan että voit seurata meitä myös instassa nimimerkillä @klarakivila

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...