sunnuntai 13. joulukuuta 2020

Viimeiset hetket muistaa läheistäsi postikortilla. Helppo askartelu lasten kanssa!

Iloista kolmatta adventti-sunnuntaita! Monet ovat jo varmasti valmistautuneet joulun tuloon, sehän on salakavalasti hiipinyt alle kahden viikon etäisyydelle! Huomenna on viimeinen päivä lähettää joulukortit edullisemmin punaisessa kuoressa, joten tulin vinkkaamaan todella helpon askartelun yhdessä lasten kanssa tehtäväksi. 

Tarvitset askarteluun vain papereita, kynän, sakset sekä liimaa. 

Meillä oli suunnitelmissa maalata valkoinen paperi vesivärillä punaiseksi, mutta koska lapset olivat sukulaisilla piparitalkoissa, nappasin esimerkiksi pinkkiä paperia. Ideana on leikata kolmioita eli "tyyppejä", sekä vaaleammasta paperista repiä epämääräisiä partoja. Lopuksi tontuille voi piirtää silmät haluamallaan tyylillä. Meidän korttipohja sattui paljastumaan glitteriksi, ja sai kivan "lumisade"-efektin. 

Mun mielestä joulukortit aiheuttaa ihan liikaa stressiä kaiken muun keskellä. Me lähetetään joka vuosi kortit, eikä korona saanut varsinkaan meitä jättämään sitä väliin. Nyt on vieläkin tärkeämpi maailmantilanne muistaa rakkaita. 

Kortit voi postittaa vielä huomenna maanantaina 14.12 joulun ikimerkillä. (1.20e/kpl). Jouluksi ehtii tavallisella kirjepostilla kotimaan ikimerkillä kun lähetät sen viimeistään torstaina 17.12 ennen laatikon tyhjennystä. Tiesitkö että ikimerkin tunnistaa joulun merkistä suomen karttakuvasta? 


Tämä postaus on osa Kaksplus-lehden verkostobloggaajien joulukalenteria. Huomenna löydät Tinna Henriikan blogista jouluisia hömppöleffoja! Ihan parasta, mä oon heti maanantaina lukemassa klo 7 :D 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...